cleaning-21

Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Drechtsteden is gespecialiseerd in het vakkundig schoonmaken van werkplekken en woonomgevingen. Een frisse uitstraling en een schone omgeving dragen eraan bij dat mensen prettig kunnen werken en wonen. Om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen bieden wij u een compleet pakket schoonmaakdiensten aan.

Glas bewassing

Schone ramen en kozijnen zorgen voor een verzorgde uitstraling. Wilt u het spiegeleffect hebben in uw ramen? Kies dan voor Schoonmaakbedrijf Drechtsteden. Wij zorgen ervoor dat uw ramen zowel binnen als buiten helder schoon zijn. Geen raam is te hoog voor ons. Schoonmaakbedrijf Drechtsteden werkt zowel met hoogwerkers als met het telescopisch osmose systeem.

 Vloerenonderhoud

Schoonmaakbedrijf Drechtsteden is gespecialiseerd in het onderhouden van alle vloerensoorten. Graag zijn wij u van dienst voor al uw vloerenonderhoud, om de kwaliteit en representativiteit te waarborgen en verval te voorkomen van uw vloeren.

Tapijt

Schoonmaakbedrijf Drechtsteden is specialist in dieptereiniging en oppervlaktereiniging van tapijt en weet exact welke reiniging elke tapijt nodig heeft.

Linoleum vloeren

Schoonmaakbedrijf Drechtsteden is specialist in het strippen, opblokken, polymeren, coaten van linoleum vloeren.

Houten vloeren

Schoonmaakbedrijf Drechtsteden is specialist in het schuren & oliën en schuren & lakken van houten vloeren.

Natuurstenen vloeren

Schoonmaakbedrijf Drechtsteden is specialist in het kristalliseren en impregneren van natuurstenen vloeren.